Lajme

Kjo është situata e përmbytjeve në Shqipëri përmes fotove

12/01/2017 14:11
nga:FL.B

Ditën e sotme i gjithë territori i vendit është gdhirë nën pushtetin e ujit.

Ndërkohë qytet më të rrezikuara deri më tani janë Fieri, Vlora dhe Fushë-Kruja ku deri më tani përmbytjet kanë shkaktuar dëme të shumta.

Në këto qytete janë dhënë paralajmërime për përmbytje të tjerë, ndërkohë që janë bërë thirrje për evakuimin e banorëve.

Kjo është situata e përmbytjeve në vend përmes fotove:

12/11/2018 16:50

Ajo që shihni në fillim në këtë foto zbulon diçka emocionuese për ju!