Lajme

Kjo është pyetja e Rexhep Selimit për Qeverinë Haradinaj

12/07/2017 11:14
nga:Gazeta Blic

Deputeti Rexhep Selimi ka pyetur Qeverinë pse nuk po e procedon për votim buxhetin. Ai ka thënë se janë të gjitha kushtet për votim, por Qeveria e ka obligim ta sqarojë pse nuk po e bën një gjë të tillë.

“Unë po e di që nuk ka kushte për votim dhe mungesa e kushteve nuk është mungesë e kushteve juridike. Kushtet për votim mungojnë, u dashtë me ditë që ka me ardhë kjo ditë. Sqaroni që për çfarë rrethanash nuk po procedohet për votim dhe pastaj vazhdojmë me gjana tjera”, ka thënë Selimi

11/20/2018 20:21

Njohësit e çështjeve kushtetuese: Edhe nëse vërtetohet shkelja e Kushtetutës, vështirë të bie Qeveria