Lajme

Kjo është pasuria e Deputetit më të vjetër në Kuvend, Adem Mikullovcit

06/11/2018 20:16
nga:Gazeta Blic

Agjencioni Anti Korrupsion ka bërë publik regjistrat e deklarimit të pasurisë të zyrtarëve publikë.

Në mesin e tyre edhe Deputeti i Vetëvendosjes, Adem Mikullovci i cili ka deklaruar se ka vetëm një shtëpi me vlerë prej 90 mijë euro, kjo shtëpi është blere nga shitja e një banese të mëparshme dhe marrja e një kredie.

Mikullovci ka deklaruar gjithashtu se në Bankën ProCredit ka gjithsej 7,420 euro, para këto të gatshme.

Një që e cila vërehet është se ne deklarimin e tij Mikullovci nuk ka deklaruar pagën prej deputeti.

Klikoni KËTU për të parë pasurinë e Adem Mikullovcit:

09/20/2020 14:44

‘Ora 5 shkoj dita’, Teuta Krasniqi rrëfen vullnetin e Adem Mikullovcit për punë në aktrim