Kjo është oferta e re e Vetëvendosjes për LDK-në?!

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti para se t’ia dërgonte ofertën e mbrëmshme LDK-së me 14 ministri të njëjtën ua kishte prezantuar edhe deputeteve nga komunitetet në Prizren. Këtë për klankosova.tv e ka konfirmuar njëri nga pjesëmarrësit në këtë takim. Sipas tij Kurti u ka thënë atyre që është një ofertë mbase finale për LDK-në dhe … Continue reading Kjo është oferta e re e Vetëvendosjes për LDK-në?!