Kjo është dita dhe ora kur do të hedhet në votim Qeveria Kurti

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje (VV), Albin Kurti, gjatë ditës së sotme i ka kërkuar Kuvendit të Kosovës që të caktohet seanca për të hedhur në votim Qeverinë në krye me Kurtin, shkruan GazetaBlic. Kurti ka kërkuar që seanca të caktohet për datën 3 shkurt (e hënë), në ora 11:00. “Në përputhje me dekretin nr.05-2020, i … Continue reading Kjo është dita dhe ora kur do të hedhet në votim Qeveria Kurti