Lajme

Kjo është deklarata e Thaçit në paradën LGBTI

10/10/2017 12:01
nga:M H

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është i pranishëm  në Paradën e Krenarisë, njofton Gazeta Blic.

Thaçi ka shprehur mbështetje për këtë komunitet, kështu duke thënë që të gjitha komunitetet duhet të trajtohen të barabarta.

“Jam këtu për të konfirmuar se në Kosovë të gjitha komunitetet janë të barabarta, dhe se shteti e shoqëria janë të ndërtuara mbi parimet, nuk do të lejohet askush ti kërcënoj, e vlerësojmë angazhimin dhe të drejtat e njeriut, sot vëmendja duhet të jetë të komuniteti dhe jo të institucionet” deklaroi presidenti.

 

06/21/2018 08:30

Thaçi ‘ecën’ vetëm