Lajme

Kjo është data e saktë se kur fillon Ramazani këtë vit

03/25/2018 09:45
nga:A. R.

Kur fillon muaji i madhërueshëm i Ramazanit është pyetje e përvitshme e besimtarëve myslimanë.

Sivjet Muaji i Ramazanit sipas kalendarit pritet të fillojë me 15 Maj diten e Martë dhe të përfundojë në 15 Qershor

Pra data 15 Qershor do të jetë dita e parë e festës së Fiter Bajramit.