Showtime

Kim Kardashian i gënjen sërish fansat? (FOTO)

08/09/2017 20:26
nga:M H

“Ndaloni se gënjyeri, ju nuk jeni 15 vjeç”! Fansat kanë mbetur në udhëkryq kur Kim Kardashian ka postuar foto të rralla të saj si tinejxherë, por përcjellësit e saj nuk e besojnë dhe thonë se ajo duket e njëjtë.

Ajo është e vetmja që ka numrin më të madh të përcjellësve në Instagram, më rreth 102 përcjellës.

Por, Kim Kardashian ka lënë me gojë të hapur fansat e saj kur bëri një snap me foto të kaluara e që morën rreth një milion like, foto që ishin kujtime nga jeta e saj si tinejxherë.

Por, përcjellësit e saj thonë se princesha pasanike duke mos ndryshuar shumë për këto vite. Madje disa prej tyre thonë se ajo edhe ka gënjyer pasi që fotot janë të reja e jo kur ajo ishte tinejxherë.

07/19/2018 17:13

Kim Kardashian nuk njeh limite, i nxjerrë krejtësisht jashtë