Lajme

Këtu mund t’i raportoni shkeljet që i vëreni gjatë procesit zgjedhor

10/06/2019 13:01
nga:M K

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar qytetarët se mund të raportojnë parregullsitë në zgjedhjet e parakohshme që po mbahen sot në Kosovë.

“Edhe në këto zgjedhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po përdorë Platformën për Raportimin e Shkeljeve Zgjedhore për të njoftuar qytetarët për shkeljet e konfirmuara dhe menaxhimin e secilës prej tyre”.

Platforma përditësohet posa të bëhet konfirmimi i raportimeve, dhe kështu do të vazhdoj gjatë gjithë ditës së zgjedhjeve.

Raportimet e konfirmuara mund t’i gjeni në këtë LINK.

01/05/2020 12:51

Nesër bëhen tre muaj kur përfunduan zgjedhjet, VV e LDK pa marrëveshje koalicioni