Lajme

Këtu mund t’i gjeni rezultatet për asambleista

11/09/2017 12:29
nga:M H

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka shpallur rezultatet përfundimtare për asamble komunale të zgjedhjeve të 22 tetorit, pas rinumërimit të rreth 700 kutive të votimit në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ndërsa afat i ankesave mund të bëhet nga duke filluar në orën 12:00.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se për shkak të pengesave në qasje në faqen e KQZ-së, Rezultatet Përfundimtare për Kuvende Komunale janë publikuar në këtë LINK

10/16/2018 19:45

Mediat serbe: Kosova në prag të zgjedhjeve të parakohshme