Këto tema po i diskuton Këshilli Drejtues i LDK-së (Dokument)

Para pak çastesh ka filluar mbledhja e Këshillit Drejtues të LDK-së. Gazeta Blic ka arritur që ta siguroj agjendën e mbledhjes së KD-së. Dy pika të rendit të ditës janë paraparë për këtë mbeldhje. Pika e parë ka të bëjë me rezultatin e zgjedhjeve të fundit lokale dhe qendrore dhe perceptimi për LDK-në, derisa pika … Continue reading Këto tema po i diskuton Këshilli Drejtues i LDK-së (Dokument)