Lajme

Këto tema po i diskuton Këshilli Drejtues i LDK-së (Dokument)

08/23/2019 17:58
nga:Gazeta Blic

Para pak çastesh ka filluar mbledhja e Këshillit Drejtues të LDK-së.

Gazeta Blic ka arritur që ta siguroj agjendën e mbledhjes së KD-së.

Dy pika të rendit të ditës janë paraparë për këtë mbeldhje.

Pika e parë ka të bëjë me rezultatin e zgjedhjeve të fundit lokale dhe qendrore dhe perceptimi për LDK-në, derisa pika e dytë ka të bëjë me zgjedhjen e Kryesisë.

Dhe pika e tretë, të ndryshme.

LDK mblidhet, pritet të zgjedhet Kryesia e re