Lajme

Këto janë tri rajonet në Kosovë, pa asnjë incident në 24 orët e fundit

05/20/2018 18:06
nga:Gazeta Blic

Bazuar në raportin e policisë, rajoni i Gjilanit, Pejës dhe Mitrovicës së Veriut, janë tri rajonet ku gjatë 24 orëve të fundit nuk ka ndodhur asnjë incident.

Jashtë këtyre tri rajoneve, në të tjerat ka pasur disa incidente.

11/10/2019 14:33

“Shokohet” Gjilani, Drenica barazon rezultatin