Cool

Këto janë rregullat e rrepta të plazhit në Itali

05/13/2020 15:44
nga:N S

Argëtim në not me dezinfektues, maskë mbrojtëse, alarm në distancë.

Dyshekun e ajrit, peshqirin, vajin e diellit dhe vetëm shtrojeni në diell. Kjo nuk është më e mjaftueshme nëse doni të shkoni në plazhet e Italisë këtë verë.

Dezinfektuesit, maska ​​për fytyrën, ndoshta edhe një shirit dore Covid me alarm në distancë i përkasin bagazhit, dhe telefoni celular është i domosdoshëm.

Italia gjithashtu po lehtëson me kujdes hyrjen në det dhe liqene. Nga 18 maj, shumë plazhe të Adriatikut dhe Mesdheut hapen. Shumica e brigjeve të Liqenit Garda dhe Liqeni Maggiore mbeten të mbyllura për adhuruesit e diellit për momentin.

Masat mbrojtëse janë të rrepta. Pesë metra në mes të cadrave, dhjetë metra katror hapësirë ​​për secilën ngastër. Më shumë se katër persona nuk lejohen nën një çadër.

Kolltukët janë dy metra larg njësisë tjetër. Hyrja dhe dalja në det janë të ndara. Distanca është edhe në ujë.

03/25/2020 19:14

Italia në “luftë”: Shkon në 7500 numri i të vdekurve nga coronavirusi, 683 vdiqën për 24 orë