Fit&Sexy

Këto janë pozicionet e seksit që ajo të të lutet për më shumë

12/06/2017 00:05
nga:F.B

Nëse je një mashkull i vërtet atëher duhet ta kënaqësh femrën tënde.

Dikur mashkulli i mire quhej ai që sillte ushqim në shtëpi por tanimë përveç parave që të jesh një mashkull i vërtet duhet edhe ta kënaqësh femrën në krevat.

Ne një studim ku morën pjes 1100 femra do u përzgjodhën prej tyre katër stilet më të kërkuara. Gjat studimit femrave rastësore iu kërkua të zgjedhin stilin e tyre të preferuar (eksperimenti kryhet online për t’ju dhën intimitet). Misionari nuk është në list, kështuqë bëhu gati për aksion.

Ajo që bie në sy është se të gjitha femrat kërkojnë emocion.

1# Pozicioni ‘face off’

48% e femrave e zgjodhën këtë stil si të preferuarin e tyre.
Në këtë pozocion femra ka kontroll të plot mbi thellësin dhe shpejtësin e penetrimit.
Për ty: epo ke gjoksin përpara fytyrës, shfrytzoje.

2# Pozicioni ‘G-Whiz’

32% e femrave e zgjodhën këtë pozicion ndër më të preferuarut e tyre.
Kur ajo shtyn këmbët përpara dhe i shtërngon kofshët, vagina ngushtohet dhe kënaqësia rritet.
Për ty: ke mundësi për zhytje të thella.

3# Pozicioni ‘flatiron’

31% e femrave e zgjodhën këtë pozicion ndër tre të parët sepse ato këtu krijojnë një zonë rehatie dhe përshtatshmëri perfekte pa mundim duke mar shum penetrim.
Për ty: epo ajo do të mendoj se e ke më të madh nga sa realisht e ke.

4# Pozicioni ‘stand and deliver’

30% e femrave e kan zgjedhur këtë pozicion. Femrat këtu kan mundësi të ngushtojnë muret e vaginës duke mbyllur këmbët dhe mund të përfitojnë penetrim të thell.
Për ty: ke mundësi tia përkdhelësh klitorin e ti dhuroah orgazëm.

Këto ishin katër pozicionet të cilat femrat duan më tepër. Sigurisht që kjo s’do të thot se të gjitha jan njësoj. Nëse ja njeh pikat e dobëta femrës tënde atëher harroji stilet e mësipërme./e.e