Këto janë ndryshimet në PDK, kush në çfarë pozita u vendos

Kryesia e re e Partisë Demokratike të Kosovës në mbledhjen e saj të parë ka zgjedhur dhe plotësuar strukturën e re drejtuese të partisë, duke emëruar nënkryetarët, sekretarin dhe një numër udhëheqësish të departamenteve sektoriale. Kjo është lista e emërimeve të reja: Uran Ismaili – Sekretar i Përgjithshëm i PDK-së; Agim Aliu, nënkryetar; Shaqir Totaj, … Continue reading Këto janë ndryshimet në PDK, kush në çfarë pozita u vendos