Cool

Këto janë fotot më qesharake të dasmave

01/07/2019 13:26
nga:A. R.

Thonë se martesa është dita më e mirë e ditës tonë.

Të rrethuar nga familja, miqtë, duke ia dhënë jetën tuaj dikujt që dashuroni, të gjitha këto janë aq romantike dhe të papërballueshme.

Mbi të gjitha dasma është mundësi e përkryer për të qeshur së bashku. Këto foto qesharake na tregojnë anën më qesharake të dashurisë.