Fit&Sexy

Këto janë 5 pozicionet që ju garantojnë seks të zjarrtë

11/13/2017 20:23
nga:A K

Seksi, sido që të jetë ai, është i mahnitshëm. Por, ekzistojnë disa mënyra për ta bërë seksin shumë më të mirë.

Përveç se është i mirë për shëndetin, seksi edhe i bën shumicën e njerëzve të ndjehen mirë.

Por, ju mund të bëni që kënaqësia e partnerit tuaj të zgjasë më shumë, nëse dini si të manovroni me pozitat seksuale, transmeton Gazeta Express.

Në mënyrë që të arrihet një seks i zjarrtë, provoni këto pozita seksuale që ekspertët e seksit Katie Buckleitner dhe Rachel Johnson i sugjerojnë në Pinterest.

1. Pozicioni i karriges 

2. Pozicioni i pamundur misionar

3. Vëzhguesi i topit

4. Pozicioni ‘lugë’

5. ‘Doggy’, shtrirë