Fit&Sexy

Këto janë 4 stilet e seksit që ju ndihmojnë të humbisni peshë

11/14/2017 18:43
nga:anonymous1000144531

Te gjithë ata persona që këtë vjeshte betohen se do të shkojnë në palestër për të humbur disa prej kilogramëve të marra gjatë verës, kanë tani rastin të mësojnë se muskujt e tyre të fjetur dhe të squllur mund të aktivizohen dhe forcohen përmes gjimnastikës me të dashur që njihet, seksit.

Me poshtë janë disa këshilla se si mund të kthehet seksi në një sport në gjendje për të ndihmuar jo vetëm thjesht në djegien e kalorive, por edhe në forcimin e muskujve, të këmbëve, të barkut, apo edhe të vitheve.

Me fjale të tjera, të gjithë ata që kanë një farë alergjie nga ushtrimet e mirëfillta fizike, mund të përdorin partnerin e tyre si një trajner personal.

1. Në këmbë. Të berit e seksit në këtë pozicion, pa komoditetin e të ndenjurit në pozicionin shtrirë, ndihmon për të humbur më shumë energji, por edhe për të forcuar muskujt, që në këtë rast përfshin thuajse shumicën e tyre në të gjithë trupin.

2. Në krahë. Ndoshta ky është pozicioni me i vështirë, por njëkohësisht edhe ushtrimi më i mirë për të muskujt e barkut, të këmbëve dhe të vitheve.

3. Amazona. Është rasti klasik i pozicionit me femrën sipër. Nen ritmin e saj, ky është pozicion i favorshëm për stërvitjen e muskujve të barkut dhe të vitheve.

4. Misionari. Edhe në këtë pozicion lëvizjet përfshijnë dhe kontraktojnë muskujt e barkut, por ajo që është e rëndësishme, mundëson në zgjatje të raportit dhe thellim të rezultateve në të gjithë muskujt.