Cool

Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

03/20/2017 17:28
nga:N S

Kanceri në përgjithësi është një sëmundje e fshehur, simptomat e të cilës vërehen vështirë dhe në faza të avancimit të sëmundjes.

Njëlloj ndodh edhe me kancerin e gjirit.
Ndër shenjat të cilën pothuajse të gjithë e injorojmë është ajo e nishaneve në trup. Shfaqja e papritur e nishaneve nëpër trup mund të jetë një tregues se po përballeni me kancer të gjirit.

Andaj, një kontrolle rutinë tek mjeku do të ishte një hap i duhur

06/14/2018 22:58

Personat e vetmuar janë dyfish më të prirë të vdesin nga sëmundjet e zemrës