Lajme

Këta janë zyrtarët shtetërorë që nuk e deklaruan pasurinë (Dokument)

04/13/2018 15:36
nga:A. R.

Deri me 3 prill kishin afatin ligjorë zyrtarët shtetërorë për ta deklaruar pasurinë e tyre në Agjencinë Kundër Korrupsion.

Afati tashmë ka përfunduar ndërsa shumë zyrtarë nuk e kanë deklaruar pasurinë e tyre, për të cilën obligohen ligjërisht.

Në dokumentin e siguruar nga Gazeta Blic pasurinë nuk e kanë deklaruar një numër i madh i zyrtarëve, përfshirë edhe zyrën e kryeministrit Haradinaj, nga e cila pasurinë nuk e kanë deklaruar 3 zyrtarë.

Gjithashtu afatin ligjor nuk e kanë respektuar edhe zyrtarë nga Ministria e Bujqësisë, Ministria e Kulturës, Komuna e Gjilanit, ajo e Drenasit, e Klinës, Malishevës e Obiliqit, Rahovecit e Skenderajt.

Më poshtë gjeni listën e plotë të zyrtarëve që nuk e kanë deklaruar pasurinë, të atyre që e kanë deklaruar jashtë afatit të rregullt dhe zyrtarët që nuk kanë deklaruar pasurinë në afatin e rregullt vjetor për arsye shëndetësore dhe të tjera./GazetaBlic/