Cult

Këta janë librat më të shitur në Panairin e Librit në Prishtinë

06/09/2019 16:45
nga:N S

Shoqata e Botuesve të Kosovës ka botuar listën e lirave më të shitur në Panairin e Librit në Prishtinë.

TOP 5 LIBRAT MË TË SHITUR (AUTORË SHQIPTARË)
1. “Fshehtësia e zbulimit të hënës” nga Veton Surroi, botuar nga Koha
2. “Gënjeshtarë të vegjël” nga Fatos Kongoli, botuar nga Toena
3. “Muhaxhirët” nga Bejtulla Destani, botuar nga Artini
4. “Ditar i një gruaje të Kosovës” nga Sevdije Ahmeti, botuar nga Buzuku
5. “Mesjeta ime” nga Ag Apolloni, botuar nga Bard Books

TOP 5 LIBRAT MË TË SHITUR (TË PËRKTHYER)
1. “Forca e faktit” nga Hans Rosling, botuar nga Pema
2. “Lehtësia e padurueshme e qenies” nga Milan Kundera, botuar nga Dituria
3. “Të bëhesh” nga Michelle Obama, botuar nga Dudaj
4. “Zëra nga Çernobili” nga Svetlana Aleksieviç, botuar nga Buzuku
5. “Hipi” nga Paulo Coelho, botuar nga Toena

TOP 5 LIBRAT MË TË SHITUR PËR FËMIJË
1. “Ditari i Gregut” me autor Jeff Kinney, botuar nga Ideart
2. “Gol 1” nga Antuan Grizman, botuar nga Botart
3. “Aventurat e Kapiten Brekushit” nga Dav Pilkey, botuar nga Bota Shqiptare
4. “Histori përpara gjumit për vajza rebele (2)” nga Elena Favilli dhe Francesca Cavallo, botuar nga Pema
5. “Kuzhina e bebit” nga Arijana Roka, botuar nga Magjia e librit

08/06/2017 16:26

Vazhdon edhe sot panairi i mjaltit në Strugë