Cool

Kështu e festoi përvjetorin e 110-të Bugatti

09/10/2019 08:39
nga:N S

Bugatti, në nder të përvjetorit të 110-të të kompanisë, e ka manifestuar duke vendosur në rrugë një numër të madh të makinave të prodhuara.

Këto makina presin që të përshkojnë një udhëtim rrugor përreth Evropës, duke vizituar një numër vendndodhjesh të rëndësishme për firmën e automobilave.

Në bazë të fotografive, mund të shihet se disa prej shefave të kompanisë prodhuese italiane janë duke i vozitur ato.

Si rrjedhojë, kjo nismë iu ka dhënë mundësi entuziastëve të makinave të dalin në rrugët kryesore dhe të realizojnë fotografi të super-veturave të ‘Bugatti’-t.

Ndiqini ato më poshtë.