Geek

Kështu do të duket Facebook me dizajnin e ri

04/30/2019 21:58
nga:A. R.

Sot më herët, Facebook ka zyrtarizuar planet për ridizajnim komplet të websajtit të saj tepër popullor.

Edhe pse ndryshimet në websajte nuk janë të rralla, ridizajnimet e Facebook tërheqin shumë vëmendje. Kjo për shkak të famës së websajtit dhe se sa ikonike janë logot e saja.

Këto janë fotot e para se si do të duket Facebook.

Ndryshime të mëdha vërehen në websajt si dhe në aplikacion.