Cool

Kërkoi 3-4 mijë euro për shopping, emigranti shqiptar fëlliq keq vajzën nga Tirana (Foto)

07/17/2017 16:43
nga:F.B

Materializmi është kthyer tashmë në një trend në Shqipëri dhe kudo në botë.

Por një vajzë nga Tirana e ka tepruar fare.

Pasi ka folur me një shqiptar që rri në Gjermani, vajza i është futur direkt në temë, ku i kërkon që ai ta ftojë andej, por ta bëjë mend mirë se ajo do deri në 4 mijë euro për pazar.

Ajo këmbëngul dhe këmbëngul që ai ta marrë dhe së bashku të shëtisin Evropën, por kjo gjë nuk i ka pëlqyer djalit, i cili i revoltuar ka shkruar pranë redaksisë së JOQ, duke dërguar dhe bisedën me të.

“Çfarë janë këto vajza materialiste, s’kanë fund në Shqipëri, kanë rritur dhe tarifat. Me këto ritme do dali Shqipëria nga kriza shumë shpejt. 3 mijë Euro dashka cuca”, shkruan djali.