Lajme

Kërkesa juaj udhërrëfyesi ynë

01/27/2021 15:07
nga:Gazeta Blic

Klientë të nderuar, ju njoftojmë se nga data 1 shkurt 2021, me qëllim që t’ju shërbejmë sa më mirë e korrekt, Online Taxi bashkë me Taxi Victory do të shërbejnë bashkë.

Në rast se thirrni Online apo Victory, taxi-ja do t’ju vijë nga njëra prej të dy taxive, vetëm e vetëm që ju të prisni sa më pak e udhëtimi juaj të jetë sa më i përshtatshëm.

Ju falemnderit për mbështetjen e na priftë e mbara.

Online Taxi dhe Taxi Victory.

24/7 h 044 200 300 ; 045 200 300 ; 046 200 300 ; 048 200 300 ; 049 200 300 ; 0800 200 30