Lajme

Kërcënohet zëvendësministri Zafir Berisha

11/26/2020 16:00
nga:Y I

Ministria e Punëve të Brendshme ka bërë të ditur se është kërcënuar zëvendësministri Zafir Berisha.

Ministria e Punëve të Brendshme ka deklaruar se personi që është kërcënuar nuk është zëvendësministri Bajram, por zëvendësministri i MPB-së, Zafir Berisha.

“Ministria e Punëve të Brendshme, konfirmon se zëvendësministri i MPB-së që është kërcënuar dhe ka hapur rast në polici, është z. Zafir Berisha”, thuhet në reagimin e MPB-së.

Ndërkohë, MPB ka demantuar lajmin që u raportua në media se është kërcënuar zëvendësministri Ildiray Bayram.

Njoftimi