Cool

Këpucët më trendi të vitit 2019

07/13/2019 15:40
nga:L I

Edhe pse jemi në mesin e verës, trendet e reja të vjeshtës do vinë shumë shpejtë.

“Marie Claire”, ka bërë një analizë të të gjitha këpucëve dhe stileve të vtitit 2019, dhe ka përmbledhur ato të cilat kanë qenë dhe janë më trendi në këtë vit.