Showtime

Këngëtarja shqiptare vendos dorën tek të pasmet: E la me më pushu

04/06/2020 11:13
nga:N S

Vesa Smolica ka publikuar disa momente nga arkiva.

Duke qenë se i ka të pamundura performancat ‘live’, Vesa Smolica nëpërmjet të disa postimeve po e kujton kohën kur këtë e bënte me shumë pasion.

Këngëtarja e ka ndarë një moment nga shkurti i vitit të kaluar dhe diçka ka vënë në theks të veçantë.

Ajo shihet duke e mbajtur dorën tek pjesa e të pasmeve dhe me shaka tregon se e vendos aty për të pushuar.

“Gjith e lo qaty dorën me m’pushu”, ka shkruar këngëtarja pranë postimi.