Kelmendi-Kurtit: Mos e largo taksën 100%

Kryetari i Partisë Fjala, Gëzim Kelmendi, i ka kërkuar kryeministrit Kurti që mos ta largojë taksën. Ai është shprehur se vendosja e taksës ka qenë ndër vendimet më të duhura dhe më të fuqishme ndaj fushatës agresive të Serbisë që ka zhvilluar kundër shtetit të Kosovës. Njoftimi i plotë: Vendosja e taksës 100% ndaj produkteve … Continue reading Kelmendi-Kurtit: Mos e largo taksën 100%