Cool

Kasapi me eksperiencë pranon: “Kur e shohim kancerin në mish, ne vetëm e prejmë dhe ia shesim klientëve”

11/16/2018 20:50
nga:Gazeta Blic

Mishngrënësit mund të duan ta rishikojnë zgjedhjen për të ngrënë mish.

Një kasap ka tronditur botën duke thënë se kur e shohin kancerin në mish derri, ai dhe shumë kasapë të tjerë thjeshtë e prenë atë dhe vazhdojnë t’ia shesin klientëve, transmeton Periskopi.

Kur bleni mish nga një kasap, ju prisni që të ketë cilësi më të mire, por del të mos jetë ashtu.

Një studim i kohëve të fundit në SHBA hodhi disa statistika mjaftë shqetësuese rreth mishit të shitur, në vend të mishit të derrit u gjet mish i kuajve si dhe mish njeriu.

E vetmja mënyrë për të garantuar cilësinë e ushqimit tuaj është ta korrni vetë. Edhe pse e vështirë ta lini mishin, shumë njerëz thonë se kur kanë mbajtur një dietë mishi, ata kurrë nuk janë ndjerë aq mirë.

Poshtë ju sjellim një video të tmerrshme të tumoreve të kancerit që gjenden brenda një pjese mishi, e cila hiqet dhe pastaj shitet.