Cool

Karakteristikat e personave të lindur në muajin Dhjetor

12/01/2019 09:33
nga:N S

Ditëlindjet e ‘shigjetarëve’ po afrohen.

Dhjetori është i mbushur me dashuri dhe festa. Por, po ashtu është muaj me shumë ditëlindje, dhe fëmijët e lindur në muajin Dhjetor konsiderohen shumë special.

Më poshtë, do të gjeni disa nga karakteristikat që kanë personat e lindur në muajin Dhjetor, transmeton lajmi.net.

Ata jetojnë një jetë të gjatë dhe të lumtur

Një studim ka raportuar se personat e lindur në muajin dhjetor kanë më shumë gjasa të jetojnë deri në 105 vjet- apo ndoshta edhe më shumë.

Kanë rezultate më të mira në shkollë

Po ashtu, studimet e tjera kanë treguar se personat e lindur në muajin dhjetor kanë më shumë rezultate të mira në shkollë.

Janë persona që zgjohen herët

Ndoshta ka të bëjë me faktin që kanë lindur në muajin kur bëhet errësirë në orën 4p.m. Por, hulumtuesit kanë gjetur se personat e lindur në muajin Dhjetor kanë më shumë gjasa të e shijojnë një gjumë më të hershëm dhe të zgjohen më herët.

Kanë më shumë gjasa të jeni majtakë

Një studim i bërë në Universitetin e Vjenës ka treguar se personat e lindur në muajin Nëntor, Dhjetor dhe Janar kanë më shumë gjasa të jenë majtakë

Ata i adhurojnë të gjitha gjërat me ngjyrë të kaltër

Të paktën kur vjen puna për bizhuteri.

Janë persona të sinqertë

Personat e lindur në këtë muaj, janë të sinqertë, ndoshta më shumë se të gjithë personat e lindur në muajt e tjerë. Ata gjithmonë mundohen të jenë të drejtë dhe besnik.

Janë inteligjentë

Të lindurit e Dhjetorit janë shumë inteligjentë. Atyre ju pëlqejnë të takojnë njerëz dhe kultura të reja dhe të fitojnë përvoja të reja