Cool

Kapet peshku ton 300 kg që vlen 43 mijë dollarë!

05/19/2019 16:18
nga:N S

Çfarë peshkimi i jashtëzakonshëm!

Toni gjigant shkon në shfaqjen në Festivalin e Azisë.

Ai ka një peshë marramëndëse prej më shumë se 300 kilogramë dhe do të bëhet pjesë e një festivali aziatik lidhur me këtë tematikë.

Festivali i Kuzhinës në #Guangzhou, kryeqytet i provincës Guangdong të Kinës Jugore është mbajtur më 17 maj.

Ky peshk si një ndër tonet më të mëdha që është kapur ndonjëherë është vlerësuar me një çmim prej 43,434 $.

01/23/2020 14:51

Doli të peshkojë, peshku i ngulet në qafë /Foto +18