Uncategorized

Kapen duke bërë seks pas një piste garash (FOTO)

06/22/2017 09:19
nga:A. R.

Marissa Sonkur, 22 vjeçare, u shokua kur e kuptoi se video e saj ishte bërë hit në internet.

Ajo dhe i dashuri i saj po çonin dashuri, prapa një tende birrash, që ishte vendosur afër një piste garash me kuaj.

“Të gjithë e kanë parë atë video, e tërë familja e saj e dinë për këtë video, madje edhe gjyshja e saj”, tha një burim për The Sun.

05/20/2020 21:16

“Erdhi Dita” që PDK ta akuzojë Vetëvendosjen për kapjen e shtetit