Cool

Kamera e fshehur në dhomën e zhveshjes së stjuardesave (Video)

03/02/2018 21:51
nga:Gazeta Blic

Nuk ka mashkull që në një moment të jetës së tij nuk ka e ka ëndërruar një stjuardesë.

Të bukura, elegante dhe plotë ekstazë, që zgjojnë imagjinatën sa herë që përmenden.

Vetëm imagjinoni dhomën e tyre të zhveshjes se çfarë ndodhë atje, imagjinata nuk ka kufij.

Tani shikoni videon e cila është xhiruar nga kamera të vendosura në dollapët e zhveshtores së stjuardesave, derisa ato po ndrroheshin për t’u bërë gati për fluturimin e radhës.

09/20/2018 20:03

Paralajmërimi i Time Kadrijajt për publikimin e emrit tek ‘veteranët mashtrues’