Cool

Kalon nëpër katër ndalesa rrugore, gjobitet dhe i mirret patent-shoferi (Video)

04/14/2018 22:47
nga:M H

Shoferi i paemëruar që kaloi nëpër katër ndalesa, në një rrugë në Lunarkshire të Anglisë, është dënuar me gjobë dhe i është konfiskuar patet-shoferi.

Derisa treni ishte pak metra larg, ai nuk u durua dhe bëri disa manovra për të tejkaluar në pjesën tjetër, transmeton Telegrafi.

 

Madje, njëra prej laurave i ka rënë në kapakun e pjesës së pasme në Mercedesit, duke i shkaktuar disa gërvishtje.

Videon e postuar më poshtë, e ka shpërndarë policia që të tregojë, se ‘si nuk duhet të kalohen ndalesat’.

“Shmangia e pritjes prej disa minutave, ka mundur t’i kushtonte me jetë. Pasi të paguajë gjobën, tani i duhet të hyjë sërish për të marrë patentën”, shkruan në raportin policor. /Telegrafi/

03/13/2019 16:26

Shikuesja ndërpret emisionin: A duhet ti gënjeni që të gjithë?