Cool

Kalojeni dhimbjen e qafës me vetëm pesë minuta ushtrime

05/18/2019 22:41
nga:Gazeta Blic

Qëndrimi ulur para kompjuterit tuaj në punë, duke parë televizorin në shtëpi apo përdorimi i gjatë i telefonit – ndikojnë në dhimbjen e qafës tuaj.

Në fakt, rreth 45% e njerëzve që punojnë vuajnë nga dhimbjet e qafës së paku një herë në jetë.

Por për fat të mirë, ka disa ushtrime të thjeshta që mund t’i bëni për ta kaluar shpejt dhimbjen pa asnjë trajtim shtesë.

Për ushtrimet më poshtë ju duhen vetëm pesë minuta në ditë – aplikoni dhe shihni rezultatet.