Cool

Kafsha e parë që ju shihni në këtë foto zbulon shumë për personalitetin tuaj!

12/04/2018 08:48
nga:Natyra

Personaliteti ynë është i formuar nga përvojat dhe gjenetika jonë, psikologët thonë se përvojat tona më të hershme shpesh programojnë trurin tonë në një mënyrë që vendos se si shohim njerëzit dhe botën rreth nesh, shkruan GazetaBlic.

Ne shohim se çfarë na bën më kuptim për në mënyrë të pandërgjegjshme, dhe ne tentojmë të filtrojmë gjëra që nuk përputhen me bindjet tona.

GazetaBlic, ka gjetur këtë imazh i cili tregon shumë për karakterin tuaj, duke u bazuar në atë se çfarë shihni në të.

Ju në këtë imazh mund të i shihni kafshët e mëposhtme:

1) Shqiponja

Nëse keni parë një shqiponjë të parë, ju jeni të përqendruar dhe të saktë në qasjen tuaj dhe nuk i lini asgjë rastësisë. Ju mbani veten me një besim fisnik si ju nuk keni kohë për dramë dhe gjëra të tjera të vogla të jetës. Ju jeni trim dhe nuk keni frikë të fluturojnë në zonën e panjohur.

2) Flutura

Një flutur përfaqëson kualitetin e jetës. Krijesa më e butë dhe e njohur për bukurinë e saj, është gjithashtu ajo që ka kaluar nëpër momentet më të errëta brenda një fshikëze. Nëse kjo është e para që kapi vëmendjen tuaj, shumë si një flutur, ju jeni simpatik në pjesën e jashtme, por mbani një frymë të pathyeshme brenda.

3) Qen

Qentë janë miku më i mirë i njerëzimit për një arsye. Besnikërisht besnik, i dashur dhe absolutisht i përqeshur, qentë mbushin gëzimin në momentet më të zymta. Nëse është një qen që vëreni së pari, jeni një shpirt i mençur që e di se ç’është me të vërtetë në jetë. Ju angazhoheni me gjithë zemër njerëzve dhe shkaqeve, dhe asgjë nuk mund ta thyeni vullnetin tuaj pasi të keni marrë një vendim. Megjithatë, ju e dini se si të relaksoheni dhe të argëtoheni.

4) Gaforret

Gaforret janë krijesa interesante me një personalitet kompleks. Me modelet ekzotike dhe ngjyrat që mbulojnë predhën e tyre të vështirë, ata mund të maskojnë veten e tyre. Por kjo është për shkak se jeta nuk është e lehtë për ta. Nëse kjo është krijesa e parë që keni vënë re, ka të ngjarë që të jeni të zgjuar dhe të mençur të rrugës ashtu si një gaforre. Ju keni vënë një vështrim të ashpër sepse jeta ju ka mësuar shumë mësime të vështira, por brenda jush jeni një shpirt i butë që gjithmonë shikon për dashuri.

5) Ujku

Ujku konsiderohet udhërrëfyesi shpirtëror për shkak të mençurisë që mbart. Misterioz, i guximshëm, dhe intuitive, një ujk mund të mbrojë të tjerët në pako ende sipërmarrje vetëm në pyjet e errëta. Nëse kjo është kafsha e parë që keni vënë re, ju shpesh ecni në buzë të jetës. Ju kërkoni aventurë dhe mister. Ju refuzoni të ndiqni normat dhe rregullat shoqërore. Por kur vjen puna për të mbrojtur një të dashur, askush nuk mund të jetë aq i ashpër dhe i pasionuar si ju.

6) Kali

I lindur për të qenë i lirë dhe i egër, një kalë e vlerëson lirinë mbi çdo gjë tjetër. Duke qenë krijesa dinjitoze që ata janë, ata e lënë zemrën e tyre të çojnë pa shumë zhurmë. Nëse kjo kafshë madhështore është e para që keni vënë re, ju mbani një frymë të egër që është e vështirë të regjistroheni. Megjithatë, ashtu si një kalë, ju jeni më shumë se të gatshëm të ndihmoni dhe të mbështetni për njerëzit. Ju gëzoni një qeshje të mirë me miqtë tuaj të ngushtë dhe përhapni gëzim. Nëse ju duhet të zgjidhni mes lirisë dhe dashurisë, zemra juaj i vendos të dashurit tuaj së pari para nevojave tuaja.

7) Gjeli

Një gjel është i gjallë, i çuditshëm dhe i shpejtë. Ai përdor mendjen e tij të mprehtë për të lundruar në terrene të ndërlikuara në tokë dhe kur ai i merr të vështirë të gjitha që duhet të bëni është të fluturojë mbi shqetësimet e vogla. Nëse gjeli kapi syrin tuaj të parë, ju jeni të mprehtë, të zgjuar dhe të aftë. Njerëzit mund të jenë të mashtruar nga rrugët tuaja të qeta, por ata janë në një surprizë nëse ata ju fërkoni anën e gabuar. Ju luftoni pa frikë dhe nuk keni frikë të bëni ndonjë zhurmë kur ndodh diçka e padrejtë. Ju jeni një udhëheqës i natyrshëm i cili nuk ka frikë të flasë mendjen tuaj.

8) Pëllumbi

Ky lajmëtar i paqes është i pastër, i bukur dhe i butë. Por pak është folur për fuqinë e jashtëzakonshme që mbajnë këto zogj të mrekullueshëm, gjë që u mundëson atyre të emigrojnë milje në të gjithë qiellin, ndonjëherë edhe në vendet fqinje. Nëse një pëllumb ka kapur vëmendjen tuaj të parë, ka të ngjarë të jeni një person i qetë dhe dinjitoz në pjesën e jashtme, por mbani një forcë që mund t’ju bëjë të kaloni kohën më të ftohtë. Ju jeni të mençur dhe investoni energjinë tuaj në ndërtimin e një familjeje apo komuniteti. Ju refuzoni të grindeni ose t’i lini gjërat e vogla të mërzitur, pasi ju keni për qëllim të lundroni lehtë përmes qiellit blu./GazetaBlic/ Natyra

05/21/2019 22:39

Aktori i “O sa mirë” vjen me vallëzimin epik të këngës “Moj e mira e Besjanës”