Lajme

Kadri Veseli, deputetëve: Mos politizoni shumë

12/22/2017 15:36
nga:D.I

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, gjatë seancës e cila është duke u mbajtur, i tha deputetëve që të mos politizojnë me debat e tyre për vrasje pas lufte.

“Mos politizoni shumë, se po humb edhe ai mesazhi që po diskutojmë këtu në Kuvend. Po futeni në diskutime..” ka thënë Veseli.

Derisa një deputet i tha se është Kuvendi i hapur ku ata mund të shprehin fjalën e tyre.

Në seancë është duke u diskutuar për një deklaratë të nënkryetarit të OVL-së se punë e madhe për vrasjet pas luftës të anëtarëve të LDK-së

09/20/2018 20:01

Veseli: Deputetët sot dëshmuan se interesi qytetar është mbi interesin partiak dhe individual