“Ka rrezik që të vonohen pagat dhe pensionet për muajin mars”

Shefi i Grupit parlamentar i Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza, ka paralajmëruar qeverinë për vonesat e miratimit të buxhetit. Hamza ka thënë se Qeveria ka shkelur afatet për miratimin e buxhetit në procedurë të rregullt. “Nëse buxheti trajtohet në procedurë të rregullt, e që ishte dashur të trajtohet si i tillë pasi është ndër … Continue reading “Ka rrezik që të vonohen pagat dhe pensionet për muajin mars”