Showtime

Jasmina dhe Erlindi ‘shkrihen’ në dëborë, studio shpërthen në të qeshura

02/22/2021 19:20
nga:Flutura Gashi

Takimi i Erlindit dhe Jasminës ishte ‘i nxehtë’ dhe pse u bë në borë.

Jasmina tashmë është puthur me Andin për të cilin ka thënë se ka pëlqim, por dhe me Erlindin takimi la shumë për të thënë.

Biseda

Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum

Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove

Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë

Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë

Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush