Cool

Ja sa është i sigurt Golf 2 gjatë aksidentit

10/24/2018 14:14
nga:N S

Golf 2 është modeli më i njohur dhe më i qëndrueshëm i kompanisë Volkswagen, i cili u prodhua në vitin 1983.

Kjo veturë njihet në të gjithë botën si shumë ekonomike dhe e qëndrueshme. Edhe tek ne në Kosovë këtë lloj veture mund ta hasim shumë shpesh nëpër rrugë.

Megjithatë, në videon më poshtë mund ta shihni se kjo veturë e nuk është aspak e sigurt në rast aksidenti.