Lajme

Ja çka pritet të ndodhë sot në Kosovë

02/14/2020 07:30
nga:Norë Kelmendi

Instituti GAP organizon tryezë “Kapacitetet dhe pavarësia e institucioneve për ndihmë shtetërore”. (Hotel “Sirius”, ora 10:30)

Hapet ekspozita “Iniciativa për shkëmbim kulturor ndër-kutare”. (Shtëpia e Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, ora 10:45)

Mbahet tryeza “Publikimi i raportit të monitorimit të NARIC Kosova: Sdat e procesit të njohjes së diplomave”. (Hotel “Sirius”, ora 11:00)

Lansohet Analiza e Pulsit Publik me temë Pajtimi dhe Bashkëjetesa në Kosovë. (UNDP, ora 11:00)

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan organizon ligjëratën “Shtet ndërtimi i Kosovës”. (Universiteti “Kadri Zeka”, ora 11:00)

Universiteti i Prishtinës (UP) promovon librin “50 Vjet Universiteti i Prishtinës”. (Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, ora 12:00)

Mbahet debati „Kush e rrëmbeu dialogun Kosovë-Sërbi?“. (Zyrat e Kosovo 2.0, ora 13:00)

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) mban konferencë, ku do të prezantohet përzgjedhësi i Kosovës, Christos Marmarinos. (Zyrat e FBK-së, ora 14:00)

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës hap ekspozitën festive të 12-vetorit të Pavarësisë së Kosovës. (ASHAK, ora 19:00)