Cool

Ja çka ndodhë me veturën tuaj nëse në vend të naftës e mbushni me Coca-Cola!

02/25/2018 07:50
nga:Gazeta Blic

Në fillim gjithçka u duk se do të shkonte në rregull, por pas 1 minute ndodhi ajo që nuk pritej.

Ata vendosën që që në vend të naftës t’i hedhin makinës Coca-Cola.

Makina fillon humbet fuqi dhe shpejtësi derisa fiket, duke mos arritur të ndizej më. Djemtë e çojnë makinën në servis dhe për ta riparuar dhe mekaniku u kërkon 1500$. Të ishin shqiptarë do u falej ky gabim pasi do kishin rrezikuar duke marrë shkasë nga çmimi i lartë i karburantit në Shqipëri, por të huajve, të cilët e blejnë dhjetëra lekë më lirë se ne nuk u falet.

Megjithatë këta djem kanë bërë një eksperiment për ne shqiptarët. Pasi kemi provuar me vaj gjelle të mos guxojmë ta provojmë me Coca-Cola pasi pasojat dihen. Skemi çbëjmë, duhet të vazhdojmë ta blejmë karburantin me këtë çmim që e duan ata “lart”.

12/13/2018 23:13

Mediat italiane kritikojnë gjyqtarin, Milani u eliminua pa të drejtë