Showtime

Ja cilin bilbil të Mushtishtit po e ndjek Adelina Berisha

11/22/2017 10:44
nga:A. R.

Të gjithë i njohin si “Bilbilat e Mushtishtit”.

Kjo se, Remzie Osmani, Shyhrete Behluli, Shkurte Fejza e motrat Mustafa vijnë nga ky vend dhe që të gjitha janë këngëtare mjaft të suksesshme.

Madje njëren prej tyre këngëtarja Adelina Berisha ka filluar ta ndjek në Instagram.

Ajo ka filluar ta ndjek Shyhrete Behlulin. Nuk dihet nëse thjesht sepse i pëlqen si artiste apo po planifikojnë diçka!

12/31/2019 09:52

Adelina Berisha ekspozon pak si shumë në fustanin e shkurtër