Lajme

Ja cilat biznese kanë të drejtë të punojnë gjatë orës policore

03/24/2020 16:33
nga:Norë Kelmendi

Ministria e Ekonomisë, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike  ka dhënë edhe një sqarim se cilat janë veprimtaritë që mund të ushtrojnë aktivitetin e tyre edhe pas vendimeve të Qeverisë për ndalimin e punës së shumë prej bizneseve si masë parandaluese ndaj pandemisë së koronavirusit.

Nga kjo ministri e kanë publikuar edhe listën e plotë se cilat biznese mund të vazhdojnë punën edhe pas masave të marra në qeveri të Kosovës.

Këto janë veprimtaritë që mund ta vazhdojnë aktivitetin e tyre:

 

 

03/14/2020 23:58

Paralajmëron biznesmeni kosovar: Nëse vetëm një muaj vazhdon kjo bllokadë, falimentojnë shumica e bizneseve në Kosovë