Fit&Sexy

Ja çfarë ndodh po të pini ujë menjëherë pas zgjimit

12/06/2017 06:56
nga:M H

A e dini se njerëzit japonezë kanë zakonin e të pirit ujë menjëherë pasi zgjohen?!

Kjo është një traditë antike për të shëruar shumë sëmundje dhe që është bërë popullore në të gjithë botën në periudhën rreth Luftës së II Botërore pasi u botua në gazetat japoneze.

Avantazhi i të pirit ujë në këtë mënyrë është riparë edhe nga shumë studime.

Është një trajtim që është provuar se jep rezultate të shkëlqyer në luftën kundër shumë sëmundjeve serioze.

Disa nga problemet që ky trajtim me ujë mund të ndihmojë për t’i luftuar janë:

-dhimbja e kokës,

-dhimbjet e trupit,

-sistemi i zemrës,

-rrahjet e rritura të zemrës,

-epilepsia,

-yndyra në gjak,

-bronkiti,

-astma,

-tuberkulozi,

-meningjiti,

-sëmundja e veshkave dhe traktit urinar,

-të vjellat,

-gastriti,

10/08/2018 07:53

Tri arsye pse duhet ta filloni mëngjesin me kafe