Cool

Ja çfarë fshihet pas fotove të bukura në Instagram!

02/13/2018 16:19
nga:Fatjona Mani

Sa miq keni parë që kanë postuar në rrjetet sociale një selfie të përsosur dhe keni menduar që ata bëjnë një jetë luksoze me udhëtime dhe pushime në vendet më të bukura?

Shihni disa shembuj se jo çdo fotot e postuar në rrjetet sociale është e vërtetë, disa përdorues krijuan atmosferën e nevojshme për një selfie të përsosur.

Për të krijuar atmosferën ata morën masa ekstreme dhe prandaj është kaq interesante të shikosh prapa skenave.

 

02/19/2019 18:29

SBASHK i ndarë në dysh, kërkojnë (mos) dekretimin e Ligjit për Paga