Geek

Italiani infektoi 30 gra me HIV, dënohet me 24 vite burg

10/31/2017 09:20
nga:SH. L

Një 33 vjeçar italian, ka përdorur rrjetet sociale për të gjetur femra me të cilat më pas kryente marrëdhënie seksuale pa masa mbrojtëse.


Valentino Talluto akuzohet se ka infektuar me HIV rreth 30 femra dhe është dënuar me 25 tetor me 24 vite burg.

Avokatët e Tallutos kishin argumentuar se veprimet e klientit të tyre ishin “të pakujdesshëm, por jo të qëllimshëm”.

Ka patur edhe nga ato femra të cilat i kanë kërkuar të përdorë prezervativ, por Talluto nuk ka pranuar me justifikimin se ishte alergjik ndaj tyre.