Lajme

Ismet Kryeziu kundër rinumërimit të votave!

11/21/2017 20:34
nga:Gazeta Blic

Drejtori i Institutit Demokratik të Kosovës, Ismet Kryeziu konsideron se është në dëm te integriteti zgjedhor runumërimi i kutive të votimit me motive politike.

Sipas tij, një gjë e tillë nuk duhet lejohet për asnjë çmim, pasi që ai veçon se ndodh degradim i demokracisë.

“Vlerat e demokracisë kanë peshë atëherë kur garantohet zgjedhja ose pranohet humbja edhe me një votë diferencë”, ka shkruar ai në një postim në profilin e tij në rrjetin shoqëror “Facebook”.

Rinumërimi i votave ka ardh si kërkesë e LDK-së për Komunën e Prishtinës dhe për ato komunat ku rezultati është i ngushtë ndërmjet kandidatëve. /Gazeta Blic/

12/14/2018 21:19

Austria kundër ushtrisë